product

Wanden

Wanden

Akoestische tussenwanden zijn perfecte geluidsdempers voor op kantoor, én zorgen ook voor de nodige privacy. De InBetween tussenwand bevestig je eenvoudig aan de Presto RT of de Presto DUO R.

Diverse maten tussenwanden

InBetween is dé akoestische tussenwand voor op kantoor. Je gebruikt de InBetween als tussenwand om twee bureaus van elkaar te scheiden. Geeft net dat beetje privacy en verbetert de akoestiek op kantoor. De vulling van de InBetween tussenwand bestaat uit reststoffen van onze fabrieken. Naast stijlvol en akoestiek is het dus ook een duurzame toevoeging op kantoor.

 

Gemaakt van Re-felt matten

e tussenwanden bestaan uit een stalen frame met stoffering. De wand is gevuld met Re-Felt matten. Dit zijn akoestische matten gemaakt van restmaterialen van onze eigen stoffeerderij en gerecyclede bedrijfskleding. Door het stalen frame is het mogelijk om met magneten leuke foto’s of belangrijke lijstjes aan de tussenwand te hangen. Zo geef je jouw werkplek een persoonlijk accent.

Bekijk onze tussenwand InBetween

Voordelen van een geluiddempende tussenwand voor kantoor

Wanneer je ervoor kiest om geluiddempende tussenwanden te bevestigen aan of tussen je bureau brengt dit veel voordelen. De akoestische wanden absorberen namelijk geluid en verminderen de nagalm en echo in een ruimte. Hierdoor wordt de akoestiek van een kantoor een stuk aangenamer. Bij een verbeterde akoestiek kunnen collega’s zich beter concentreren op hun werk. Zo worden ze niet afgeleid door telefoongesprekken van de één of gestoord door een online meeting van de ander. 

 

Esthetische tussenwand

Akoestische tussenwanden kunnen ook op esthetisch gebied een goed toevoeging zijn aan een kantoor. Een kantoorwand kan de stijl van het kantoor complimenteren en leegtes opbreken. Dit creëert een professionele en ordelijke inrichting.

Een akoestische wand, voor elk project

De akoestische wanden van BUUR zijn beschikbaar in diverse maten, passend bij de Presto RT of Presto R duo. Binnen 10 werkdagen geleverd in een lichtgrijze kleur, andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Hier geldt wel een andere levertijd op. 

FAQ over onze akoestische wanden

Onze antwoorden op een paar veelgestelde vragen over onze akoestische tussenwanden zetten we graag voor je op een rij. 

Wat is de levertijd van jullie geluiddempende tussenwanden?

Onze geluiddempende tussenwanden in uitvoering Blazer Lite Retreat LTH39 kunnen we binnen 10 werkdagen leveren.  Andere stofsoorten en kleuren zijn op aanvraag mogelijk en hebben mogelijk een langere levertijd.

Waar kan ik de akoestische wanden kopen?

InBetween is in heel Nederland (en daarbuiten) te koop via geselecteerde dealers. Kennismaken met de meubelen van BUUR kan op afspraak met een dealer in onze showroom in Breda, maar ook op locatie. Wil je onze meubelen in het assortiment opnemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een akoestische wand, voor elk mogelijk project

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Bart of Rob.