product

Bureautafels

Bureautafels

Met een ergonomisch bureau kom jij lekker je werkdag door

Een ergonomisch bureau, duurzaam én lokaal geproduceerd

Een goede werkhouding aannemen achter je bureau leidt tot een betere focus op werk. Daarom is het belangrijk om tijdens de inrichting van je kantoor de tijd te nemen om de juiste bureautafel te kiezen. Het is een plek waar je veel uren gaat doorbrengen, het liefst zo prettig mogelijk. En wist je dat onze meubelen niet alleen goed zijn voor je productiviteit, maar ook voor de leefbaarheid van je omgeving en het milieu? Kies je voor een bureautafel van BUUR, dan kies je dus ook voor lokaal en duurzaam.

Hoog of laag, enkel of duo:

Voor iedereen een passend bureau

Waar design en ergonomische bureautafels samenkomen 

Ergonomische bureautafels zijn uit voorraad leverbaar. Kies de kleur van je bureau, de kleur van het onderstel en in welke afmetingen je je bureautafel wenst. Dan zorgen wij ervoor dat we de bureautafel binnen 10 werkdagen leveren op locatie, via geselecteerde partners. Je hoeft dus geen maanden te wachten tot je kantoor ingericht is. Van BUUR kun je op aan. Met een garantietermijn van 2 jaar en een nalevergarantie van 5 jaar. Zo weten we zeker dat je niet alleen snel, maar ook lang kunt genieten van je bureautafel.

Elektrisch en automatisch bureau, voor thuis en kantoor

Of je nu een kantoor of een thuiswerkplek aan het inrichten bent, een elektrisch bureau is een goede investering. Zo kun je aan een zit-sta bureau precies zó werken zoals dat voor jou prettig is. Vaak wordt er nog gewerkt achter een bureau dat te laag of te hoog is ingesteld. Dit veroorzaakt rug-, hoofd- en nekklachten. Door een in hoogte verstelbaar bureau te gebruiken kun je het bureau precies instellen op jouw persoonlijke voorkeuren. Kies je voor een bediening met de hand, of voor een elektrische bediening? Op een flexplek misstaan onze bureaus ook niet. De elektrische bediening is namelijk ook uitvoerbaar mét memory. Dat wil zeggen dat je jouw hoogte kunt opslaan en je binnen no-time opgestart bent om je werkdag te beginnen. 

Veelgestelde vragen over de bureautafels van BUUR

Hieronder lees je de antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot onze bureautafels. Kun jij ons een betere vraag stellen? We kunnen niet wachten. Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Leveren jullie bureautafels voor een heel kantoor?

Natuurlijk. We leveren BUUR meubelen binnen 10 werkdagen, dus óók volledige kantoorinrichtingen.

Aan welke eisen moet een bureautafel voldoen?

Er zijn verschillende eisen waar een bureautafel aan moet voldoen. Ergonomie is erg belangrijk. Bijvoorbeeld dat je armen in een hoek van ongeveer 90 graden op je bureautafel rusten. Ook moet de bovenkant van het computerscherm op ooghoogte staan, zodat je je nek niet belast. Daarnaast is het wel zo fijn dat het bureau aan de grootte voldoet zodat jij al jouw werk kunt uitvoeren. Zo simpel is het, een goede werkplek inrichting. Als het dan ook nog voldoet aan jouw persoonlijke smaak, dan zit onze taak erop.  

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar.