Thuiswerkplek

Eenvoudig je thuiswerkplek inrichten met BUUR

Thuiswerkplek inrichten voor je collega’s als bedrijf

Thuiswerken is geliefd onder werknemers en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk. Thuis werk je het meest effectief en efficiënt wanneer je daar een goede thuiswerkplek voor hebt ingericht (en daarmee bedoelen we dus niet aan het aanrecht of op de bank). Daarom vinden we het belangrijk om tips en advies te geven over het ergonomisch inrichten van een thuiswerkplek. Met een bureaustoel en een zit/sta bureau van BUUR kom je een heel eind.

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag verder.

Een ergonomische bureaustoel als basis voor een goede inrichting

De basis van een goede thuiswerkplek is dat je er ergonomisch kunt werken. Dit begint met een goede bureaustoel die voldoet aan de Arbo-richtlijnen. Zo moet de bureaustoel bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar zijn en verstelbare arm- en rugleuningen hebben. Ook is het belangrijk dat een bureaustoel stabiel is en wielen heeft. Dit is nodig zodat je in de juiste positie kunt zitten op je bureaustoel aan je bureau. Gelukkig voldoen de bureaustoelen van BUUR aan de Arbo-richtlijnen. Ze bevorderen de juiste zitpositie voor iedere collega. Daarnaast zijn onze bureaustoelen óók duurzaam. Ze hebben een lange levensduur en dáárna kun je ze voor 94% met gemak recyclen.

Naar welk bureau gaat jouw voorkeur uit?

Veel of weinig ruimte in huis, er is altijd wel een meubel van BUUR voor jouw thuiswerkplek dat past. Presto RT is een prima bureau voor iedere ruimte omdat deze leverbaar is in verschillende maten. Wil je liever geen vast bureau in je huis hebben staan, of heb je een kleiner huis? Dan is de HomeFit perfect. De HomeFit is een kast die je binnen handomdraai transformeert tot zit/sta bureau. Makkelijk toch?

Je thuiswerkplek toegankelijk inrichten doe je met een zit/sta bureau. Het geeft je de flexibiliteit om de hoogte af te stellen op jouw gewenste zithouding. Wist je dat langdurig zitten niet goed is voor je lijf? Daarom adviseren we een zit/sta bureau, zodat je zitten kunt afwisselen met staan. Staand of zittend werken op gewenste hoogte, dat doe je aan een bureau van BUUR.

De bureaus van BUUR zijn niet alleen de perfecte oplossing voor een goede thuiswerkplek vanwege de hoogteverstelmogelijkheden, maar ook duurzaam. Zo maken we alleen gebruik van gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Het hout dat wordt gebruikt is dan ook PEFC- of FSC® gecertificeerd hout. Zowel een ergonomische en stijlvolle thuiswerkplek, als een werkplek die bijdraagt aan een beter milieu, dat is BUUR. 

Jouw thuiswerkplek opgeruimd en netjes

Kabelmanagement voor een opgeruimde thuiswerkplek. Het managen van kabels. Wat? Ja! Zodat je jouw thuiswerkplek overzichtelijk en opgeruimd houdt. Naast accessoires waardoor je kabels netjes kunt wegwerken, is het ook handig om voldoende opbergruimte te creëren. Kantoorkasten en ladeblokken zijn geliefde opbergers voor je thuiswerkplek.

Goede verlichting is essentieel voor een goede concentratie

Werken doe je het liefst in een ruimte waar voldoende daglicht naar binnen komt. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de plek waar je werkt. Naast een raam, of tegenover een raam? Misschien is er geen raam of maar beperkt licht. Voorkom in ieder geval directe- en indirecte verblinding door (kunst) licht en maak gebruik van zonwering als de zon fel naar binnen schijnt. Hierdoor raken je ogen minder snel vermoeid.

Kosten en vergoeding voor een thuiswerkplek

Wat kost het om een thuiswerkplek in te richten? Een vraag die niet zo eenvoudig te beantwoorden is gezien de vele mogelijkheden, maar ook persoonlijke voorkeuren. Kies je alleen voor een bureautafel met bureaustoel, of heb je ook akoestische tussenwanden nodig en kastruimte?  Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze collega’s. 

 

We helpen je graag

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Rob of Bart.