product

Kantoortafels

Aan een duurzame kantoortafel werken aan de toekomst

Kantoortafels met oog op functionaliteit en duurzaamheid

Aan kantoortafels wordt hard gewerkt, hoe beter de kantoortafel; hoe efficiënter en overzichtelijker er gewerkt kan worden. Daarom levert BUUR duurzame kantoortafels met een focus op functionaliteit, zonder kwaliteit en design te vergeten. Met een kantoortafel van BUUR geniet je van hoge kwaliteit, duurzame materialen en een modern ontwerp. Dat kan de werksfeer alleen maar bevorderen. 

Diverse soorten kantoortafels

Van duo kantoortafels tot kantoortafels voor thuis, bij BUUR zit je altijd aan de juiste tafel. Zo zijn er in hoogte verstelbare kantoortafels. Zodat je zittend kunt werken, maar ook achter je tafel kunt gaan staan. Daarnaast kunnen deze natuurlijk op de juiste hoogte gezet worden voor elke gebruiker, perfect voor bijvoorbeeld flexwerkplekken.

Bij BUUR ontwerpen en produceren we onze kantoortafels in Nederland. Dat is opzich al erg duurzaam, maar daarnaast zijn onze tafelbladen gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. We zorgen ervoor dat onze kantoortafels makkelijk recyclebaar zijn, om een circulaire economie te ontwikkelen. Daarmee is de tafel op je kantoor niet alleen ergonomisch en stijlvol voor vandaag, maar ook goed voor de toekomst.

100% Nederlands,

100% duurzaam

Vragen? Meer weten?

Wij helpen je graag verder

Bureautafels

Werk en een goede bureautafel gaan hand in hand. Presto R Duo is een perfecte toevoeging op kantoor. Zo kunnen twee collega’s aan het werk op hun eigen gewenste manier. Beide kantoortafels zijn voorzien van de mogelijkheid om deze in hoogte te verstellen. Zo kan de één staand aan het werk, terwijl de ander zittend een meeting aan het bureau volgt. Een eigen bureautafel is natuurlijk ook mogelijk, zo kan de Presto RT bijvoorbeeld een prachtige toevoeging zijn aan het kantoor.

Voor thuiswerkers kan een Presto RT bureautafel een goede oplossing zijn, echter kan het soms ook veel ruimte innemen thuis. Daarom heeft BUUR speciaal voor deze situatie de HomeFit bureautafel. Het duurzame tafelblad kan worden ingeklapt, waarna de tafel gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een dressoir. Prachtig voor in huis, zonder onnodig veel ruimte in te nemen wanneer er niet wordt gewerkt.

Vergadertafels

Tijdens een vergadering wil je aan een stijlvolle, maar ook stevige tafel zitten. Design, duurzaamheid en kwaliteit vind je allemaal in een kantoortafel van BUUR. Zo kunnen volledige projectinrichtingen vormgegeven worden dankzij de verschillende kantoortafels binnen het assortiment van BUUR. Met de tijdloze T-poot is deze niet alleen een stijlvolle toevoeging aan een kantoor, het neemt namelijk minder ruimte in en is makkelijker te combineren met andere kantoormeubels.
Het gemak, comfort en design is terug te zien in onze kantoortafels. Met de mogelijkheid om deze in hoogte te kunnen verstellen, zijn ook verschillende vormen van werken en vergaderen mogelijk. 

 

Het gemak, comfort en design is terug te zien in onze kantoortafels. Met de mogelijkheid om deze in hoogte te kunnen verstellen, zijn ook verschillende vormen van werken en vergaderen mogelijk. 

 

Comfort &
design

Een design kantoortafel voor ieder werkruimte

Dat kwaliteit en efficiënt werken de insteek begrijpen we helemaal. Zelf vinden we bij BUUR dat de juiste keus op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit dan ook altijd voor gaan. Echter hoeft dit niet te betekenen dat een duurzame kantoortafel van hoge kwaliteit er niet mooi uit mag zien. BUUR combineert efficiëntie en comfort met een stijlvol design en maakt daarbij gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit.
Zo kun je een volledige projectinrichting invullen met kantoortafels van BUUR. Voor elke vorm van werken en ruimte op kantoor is er een passende tafel te vinden. Dat we dit binnen tien werkdagen kunnen leveren, is de kers op de taart. 

Ergonomische kantoortafels

Op een goede werkplek werk je beter. Wanneer je last krijgt van je nek vanwege een verkeerde zitpositie of een te laag tafelblad, gaat er ergonomisch iets fout. Dat is waarom we in hoogte verstelbare kantoortafels aanbieden, om een ergonomische werkplek te realiseren voor op elk kantoor. 

 

Voor een beter gebruik van de ruimte zijn bijvoorbeeld tafels die je aan elkaar kunt koppelen een goede oplossing. Zo kan er meer werkruimte worden gecreëerd met het uitbreiden van een tafel, maar is er meer open ruimte te verwerkelijken door ongebruikte kantoortafels weer eenvoudig op te bergen. Zo is er bij drukte gemakkelijk een tijdelijke werkplek te realiseren. 

Makkelijk te verplaatsen kantoortafels

Akoestiek met kantoortafels

 

Wist je dat akoestiek op kantoor de efficiëntie van werknemers tot 30% kan verminderen. Wanneer er teveel geluid is, kan dit namelijk enorm afleiden. Op een kantoor wordt er natuurlijk veel gepraat, getypt en gebeld. Een goede akoestische werkplek creëren op kantoor is dan ook belangrijk. Door gebruik te maken van akoestische wandpanelen en tussenwanden zoals onze InBetween. Deze vangen het geluid op, waardoor het minder ver door een kantoor gedragen wordt. Daarnaast ontstaat er hierdoor ook meer privacy op kantoor.

Veel gestelde vragen over BUUR’s kantoortafels

Bij het inrichten van een kantoor is het natuurlijk belangrijk dat de juiste kantoortafels worden uitgekozen. Dat er daarom vragen worden gesteld, begrijpen we goed. Daarom beantwoorden we hieronder de vragen die ons het vaakst gesteld worden. Heb je verdere vragen of benieuwd naar het advies van onze experts? Neem dan vrijblijven contact met ons op.

 

Wat is de levertijd van de kantoortafels? 

Onze kantoortafels worden uit voorraad geleverd door onze bezorgservice. We kunnen deze daarom binnen tien werkdagen na het plaatsen van een opdracht leveren. We bewaken onze levertijden samen met onze partners en houden onze klanten dan ook op de hoogte hiervan.

 

 Is het mogelijk om de kantoortafels door BUUR te laten monteren? 

Onze kantoortafels zijn vaak voorgemonteerd. Bij het ontwerpen hebben we de focus op gebruiksgemak niet verloren. Zo zijn onze meubels bijvoorbeeld met maar één gereedschap volledig te monteren. Wanneer je liever niet zelf de tafels neerzet en monteert kunnen onze bezorgers dit natuurlijk ook doen. Zo kunnen we een kantoortafel tot complete kantoren inrichten.

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Bart of Rob.