product

Kantoorkast

Akoestische kasten voor jouw kantoor

Veel van onze kasten verbeteren de akoestiek op kantoor. En dat is fijn, want waar wordt gewerkt, hoor je geluid. Van rollende bureaustoelen tot bellende collega’s. Omgevingsgeluid is niet meer dan normaal, maar kan wel afleiden. Daarom hebben we kasten met akoestisch materiaal. Zo wordt het geluid gedempt én kun je al je spullen opbergen.

 

 

Duurzame en akoestische kasten voor op kantoor

Onze kasten zijn naast functioneel, ook een stijlvolle toevoeging aan je kantoorruimte. De kantoorkasten van BUUR zijn écht Hollands. En dat is een voordeel, want onze producten worden zowel in Nederland ontworpen als geproduceerd. Dat doen we samen met duurzame, lokale ondernemingen. In de buurt dus. Zo is je kantoorkast niet alleen goed voor je kantoor, maar ook voor de wereld én voor je oren. Want onze groene kasten dragen óók bij aan een goede akoestiek op kantoor.

Meer focus door een goede akoestiek 

Uit onderzoek van het Stress Research Institute (SRI) blijkt dat een goede akoestiek op kantoor leidt tot 30% minder afleiding en stress. Een goede akoestiek kan dus een groot verschil maken voor zowel werkgever als werknemer. Door een kantoor zo in te delen dat geluid wordt opgevangen door meubels, kan een groot deel van het omgevingsgeluid opgevangen worden.

 

 

Akoestiek verbeterend én stijlvol 

In de deuren van de KSM-store kantoorkasten worden akoestische matten geplaatst die geluid opvangen en dempen. Naast dat deze de akoestiek op kantoor verbeteren, verbeteren deze matten ook het milieu. Deze akoestische matten zijn namelijk gemaakt van gerecyclede reststoffen uit eigen fabriek. Een praktische, overzichtelijke en stijlvolle inrichting voor je kantoor is met de kantoorkasten van BUUR binnen handbereik.

Direct aan de slag?

Stel je vraag over onze kantoorkasten, we helpen je graag verder.

Uniek aanbod akoestische kantoorkasten

Archiefkasten

Een archiefkast is op veel kantoren onmisbaar. Het zorgt voor orde en overzicht. De KSM-store schuifdeurkast biedt je de mogelijkheid om archivering en ruimtedeling te combineren in één kantoorkast. Met de akoestische stalen schuifdeuren en het minimalistische ontwerp is deze kantoorkast liefhebber op kantoor. Een andere favoriet uit het assortiment van BUUR is de RM-store. Deze archiefkast is opgebouwd uit een rompdeel met geïntegreerde kunststof vlakke lamellen. Voorzien van een milieuvriendelijke epoxycoating en te openen met de stalen roldeuren, is dit een archiefkast waar je écht blij van wordt. 

Open kasten

Een open kast maakt een kantoor helemaal af. Door deze op de juiste plekken te plaatsen zorgt het niet alleen voor een professionele, maar ook een sfeervolle inrichting. Daarnaast biedt een open kast meer opbergruimte op kantoor. Zo kan alles op een duidelijke en geordende manier opgeborgen worden. Met een open kast van BUUR ontmoeten functie en design elkaar, om zowel traditionele kantoren als nieuwe, open kantoorconcepten helemaal af te maken.

 

Bepaalde stukken wil je net wat beter beveiligen, ook op kantoor. Door gebruik te maken van een kast met slot kan alles veilig worden opgeborgen. De KSM-store, RM-store en rolblok van BUUR zijn allemaal standaard voorzien van een slot. Zo kunnen deze – wanneer dit gewenst is – gesloten worden. Zo kan de veiligheid op kantoor gewaarborgd worden zonder dat dit ten kosten gaat van de inrichting of akoestiek.

Veilige opbergers

Design en stijlvolle kasten voor kantoor

Bij het inrichten van een kantoor denk je niet altijd direct aan design. De focus ligt begrijpelijk op de functionaliteit en capaciteit van een kast. Daarom combineert BUUR functionaliteit, capaciteit, duurzaamheid en design om de keuze nog gemakkelijker te maken. Zo zijn alle meubels van BUUR ontworpen naar de wensen en eisen voor op een efficiënt kantoor. Alle kasten van BUUR zijn duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland. Comfort en gemak staan bij BUUR hoog in het vaandel. Zo is een groot deel van het assortiment van BUUR met één gereedschap te monteren en worden meubels met onze eigen bezorgservice geleverd. 

Veel producten zijn al gemonteerd en voorgemonteerd, dankzij ons gepatenteerde snelkoppelsysteem hoef je alleen onderdelen in elkaar te zetten. Zo heb je een kantoorinrichting van hoge kwaliteit, passend binnen één stijl. Een keuze maken tussen functionaliteit, capaciteit en design is dan ook niet langer nodig. De kantoorkasten van BUUR hebben het allemaal. 

Kantoorkasten hoog of laag,
dicht of open,
BUUR heeft het!

Kantoorkasten van BUUR zijn in verschillende formaten beschikbaar. Zo zijn de Rack opbergkasten van 69,9 cm tot wel 206 cm hoog beschikbaar. De RM-store kantoorkasten zijn beschikbaar met hoogtes tussen de 75 cm en 200 cm. Daarnaast zijn onze KSM-store kantoorkasten 120 cm hoog en onze rolblok kantoorkasten 51,4 cm hoog. Zo is er voor ieder kantoor een passende kantoorkast te vinden. Meer dan genoeg oplossingen om de inrichting van je kantoor compleet te maken dus. Een houten element toevoegen aan de inrichting? De RM-Store en de KSM-store kasten kunnen worden uitgerust met een houten topblad, gemaakt van verantwoord gecertificeerd FSC® -hout

Onze kasten worden uit voorraad geleverd én gemonteerd

Een kantoorkast van BUUR wordt in korte tijd gemonteerd. Onze producten zijn namelijk voor een groot deel al gemonteerd en voorgemonteerd, waardoor er bij levering alleen nog maar onderdelen in elkaar gezet hoeven te worden. Dit kan met maar één gereedschap gedaan worden, omdat niet iedereen altijd een gereedschapskist op kantoor heeft liggen. Buur heeft een eigen bezorgservice, onze bezorgers plaatsen met een glimlach alle kantoormeubels en zetten deze wanneer je dit liever niet zelf doet, zonder problemen voor je in elkaar. 

Bijna het volledige assortiment van BUUR is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen we volledige project- en kantoorinrichtingen binnen tien werkdagen leveren. Zo kan je kantoor zo snel mogelijk draaien en hoef je niet te kiezen voor lagere kwaliteit om op korte termijn aan een inrichting te komen. 

Veelgestelde vragen over onze kantoorkasten 

Bij het inrichten van een kantoor is kwaliteit en efficiëntie natuurlijk van belang. Dat hierover vragen ontstaan is dan ook niet meer dan normaal. Hieronder beantwoorden we een paar veelgestelde vragen over onze kantoorkasten.

Wat zijn de kosten voor een kantoorkast? 

BUUR staat voor lokaal Nederlands vakmanschap. Zonder concessies te doen op duurzaamheid, gemak en leversnelheid. We vinden het dan ook normaal om niet voor de goedkoopste, maar juist voor de beste optie te gaan. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze kantoorkasten garanderen. De prijzen van onze kantoorkasten verschillen per kast en uitvoering. Bekijk de BUUR app voor actuele productinformatie en prijzen. 

 Waar zijn BUUR’s kantoorkasten te kopen? 

Onze kantoorkasten zijn in heel Nederland (en daarbuiten) te koop via geselecteerde partners. Kennismaken met de meubelen van BUUR kan op afspraak met een partner in onze showroom in Breda, maar ook op locatie. Wil je onze kantoorkasten in het assortiment opnemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 Wat is de levertermijn? 

Het volledige assortiment van BUUR is uit voorraad leverbaar. Zo kunnen we volledige projectinrichtingen binnen 10 werkdagen leveren. Hierdoor kan ieder kantoor snel en efficiënt ingericht worden.

Nóg meer vragen?

Natuurlijk helpen we je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.