Projectinrichting

Een duurzame inrichting, al het meubilair voor jouw project

Duurzame projectinrichting voor ieder vraagstuk.

Bij het samenstellen van een projectinrichting komt veel kijken. De kwaliteit, het design en de verantwoording die we moeten afleggen. Met een projectinrichting van BUUR is dit allemaal binnen handbereik. Zo zijn onze project meubelen ontworpen en geproduceerd in Nederland met duurzame materialen die opnieuw gerecycled kunnen worden. Onze projectinrichting is daarom niet alleen goed voor de inrichting van vandaag, maar ook voor de projectinrichting van morgen. Zo richt je binnen tien werkdagen een stijlvolle werkplek in waar je jaren plezier van kunt hebben terwijl je een goede invloed hebt op het milieu.

Vragen?

Wij helpen je graag verder

Ons aanbod

Bij BUUR bieden we de volledige projectinrichting aan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alle projectmeubelen op elkaar afgestemd in zowel het design als het gebruik. Dat maakt de inrichting niet alleen professionele maar ook ergonomisch efficiënter.  Hierdoor worden ruimtes van de vloer tot het plafond aangekleed met een inrichting speciaal samengesteld naar de wensen voor- en het doel van de ruimte.

Onze projectmeubels

De juiste keuze maken gaat voor ons altijd voor. Daarom maken we gebruik van duurzame materialen bij het ontwerpen en produceren van onze projectmeubelen. Zo komt het hout dat we gebruiken uit duurzaam beheerde bossen en produceren we krukken, kantoorstoelen en bureaustoelen gemaakt van recyclebaar materiaal. We proberen bij elke stap die we nemen deze duurzaam te maken. Dat houdt dan ook niet op bij de projectmeubelen die we produceren. Zo zijn we bijvoorbeeld in 2014 gestart met het GreenField-project, hier hebben we een eigen ecosysteem aangelegd. Ook zijn we volop bezig om met onze eigen grondstoffen zoals grassen, vlas en hennep te experimenteren. Zo staat BUUR nooit stil en blijven we innoveren om je projectinrichting niet alleen stijlvol en sterk, maar ook uitermate duurzaam te maken.

Naar welke projectmeubelen ben je op zoek? BUUR heeft je een volledige projectinrichting te bieden

Waarom projectinrichting met BUUR?

Dat een projectinrichting van BUUR staat kwaliteit en duurzaamheid, durven we wel te stellen. Met een stijlvol design en voldoende mogelijkheden om een projectinrichting in te vullen naar de wensen en beschikbare ruimte, zorgen we voor een professioneel uiterlijk zonder kwaliteit mis te lopen. Daarnaast leveren we onze projectmeubelen uit voorraad. Hierdoor kunnen we binnen tien werkdagen een volledige projectinrichting leveren en – waar gewenst – monteren op locatie. 

Op onze projectinrichting geldt een garantietermijn van twee jaar en een naleveringsgarantie van vijf jaar. We weten wat we leveren en onze bezorgservice brengt dit met een glimlach bij je langs. Samen met onze producenten bewaken we de levertermijn van onze projectinrichtingen. Onze klanten houden we hier dan ook over op de hoogte zodat er tijdig geschakeld kan worden en alles tijdig geregeld en ingepland kan worden. 

Daarnaast ben je natuurlijk welkom in onze showroom in Breda om ons assortiment te bekijken. Daar nemen we ook graag de tijd om alle mogelijkheden en vragen omtrent indelingsplannen, verhuisplanningen, interne logistieke uitdagingen, montage- en inhuisvraagstukken, bekabeling en vraagstukken over arbo en ergonomie met je door te nemen. Natuurlijk kun je ook online vrijblijvend  informatie aanvragen bij ons.

Van idee en concept naar realisatie van jouw project

Bij BUUR nemen we graag de tijd voor je, zodat we een goed beeld kunnen krijgen van je wensen en verwachtingen zodat we onze samenwerking daarop kunnen afstemmen. BUUR is ervoor om je projectinrichting vlot en met een oog voor detail te laten realiseren. We ontmoeten je daarom graag in onze showroom of op locatie om alle wensen en mogelijkheden voor het project met je te bespreken. 

Bij het inrichten van grotere panden willen we graag een goed beeld krijgen van hoe het assortiment van BUUR hierin het beste tot zijn recht komt voor de klant. Daarom maken we dit samen met één van onze partners bij je uit de buurt (op aanvraag) een 2D- of 3D tekening waarin we rekening houden met zowel de psychologische, als de sociologische werkomstandigheden. Dat is wel zo overzichtelijk en geeft een goed beeld bij de start van het project. Wanneer de keuze is gemaakt uit ons assortiment zorgen we er natuurlijk voor dat je een offerte van ons ontvangt. 

Wanneer de order bij ons is geplaatst beginnen we direct met maken van een afspraak om het plan van inhuizen en de montage op te stellen. Daarnaast bewaken we samen met onze partner en producent de levertermijn, om de tijdige afronding van een projectinrichting te kunnen garanderen. 

Met een projectinrichting van BUUR komt je werkruimte goed uit de verf. Of het nu gaat om een kantoor, een restaurant, zorginstelling of thuiswerkplek; projectmeubels van BUUR maken werken ergonomisch- en sociaal verantwoord. 

Duurzame projectinrichtingen

We helpen je graag

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact met ons op.