Projectinrichting

Een duurzame inrichting, al het meubilair voor jouw project

Duurzame projectinrichting voor ieder vraagstuk

Bij het samenstellen van een projectinrichting komt veel kijken. De kwaliteit, het design en de verantwoording die we moeten afleggen. Met een projectinrichting van BUUR is dit allemaal binnen handbereik. Zo zijn onze project meubelen ontworpen en geproduceerd in Nederland met duurzame materialen die opnieuw gerecycled kunnen worden. Onze projectinrichting is daarom niet alleen goed voor de inrichting van vandaag, maar ook voor de projectinrichting van morgen. Zo richt je binnen tien werkdagen een stijlvolle werkplek in waar je jaren plezier van kunt hebben terwijl je een goede invloed hebt op het milieu.

Vragen?

Wij helpen je graag verder

Volledige projectinrichting bij BUUR

Bij BUUR bieden we de volledige projectinrichting aan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alle projectmeubelen op elkaar afgestemd in zowel het design als het gebruik. Dat maakt de inrichting niet alleen professioneel, maar ook ergonomisch efficiënter. De inrichting wordt speciaal samengesteld op basis van de wensen en het doel van de ruimte.

Onze projectmeubels

We maken gebruik van duurzame materialen bij het ontwerpen en produceren van onze projectmeubelen. Zo komt het hout dat we gebruiken uit duurzaam beheerde bossen, en produceren we krukken, kantoorstoelen en bureaustoelen gemaakt van recyclebaar materiaal. Duurzaam ondernemen houdt niet op bij de projectmeubelen die we produceren. In Emmen zijn we in 2014 gestart met het GreenField-project. Hier hebben we een eigen ecosysteem aangelegd zodat we onze eigen grondstoffen winnen. Ook zijn we volop bezig om met onze eigen grondstoffen zoals grassen, vlas en hennep te experimenteren. We blijven innoveren om je projectinrichting niet alleen stijlvol en sterk, maar ook duurzaam te maken.

Naar welke projectmeubelen ben je op zoek? BUUR heeft je een volledige projectinrichting te bieden

Waarom projectinrichting met BUUR?

Projectinrichting met meubels van BUUR zijn altijd binnen 10 werkdagen geleverd. Op onze projectinrichting geldt een garantietermijn van twee jaar en een naleveringsgarantie van vijf jaar.

Als partner van BUUR ben je welkom in onze showroom in Breda om ons assortiment te bekijken. Daar nemen we ook graag de tijd om alle mogelijkheden en vragen omtrent indelingsplannen, verhuisplanningen, interne logistieke uitdagingen, montage- en inhuisvraagstukken, bekabeling en vraagstukken over arbo en ergonomie met je door te nemen. Natuurlijk kun je ook online vrijblijvend  informatie aanvragen bij ons.

Van idee en concept naar realisatie van jouw project

Je hebt een plan, en dat wil je graag realiseren. Daar helpen we je graag bij. Om je te kunnen voorzien van het beste advies gaan we eerst informatie ophalen en vertalen naar oplossingen binnen het BUUR assortiment. Ergonomisch-, sociaal en maatschappelijk verantwoord. Bij het inrichten van grotere panden wil je graag weten op welke manier het assortiment van BUUR in het plan past. Daarom maken we dat (op aanvraag) inzichtelijk op basis van een 2D of 3D- tekening. We houden in dit plan rekening met psychologische en sociologische werkomstandigheden. Om een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen maken we de tekening in gewenste kleuren. Een inrichtingsadvies (incl. tekening en inrichtingsplan) wordt alleen gegeven bij grote projecten, op aanvraag.

Met een projectinrichting van BUUR komt je werkruimte goed uit de verf. Of het nu gaat om een kantoor, een restaurant, zorginstelling of thuiswerkplek; projectmeubels van BUUR maken werken ergonomisch- en sociaal verantwoord. 

Duurzame projectinrichtingen

We helpen je graag

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact met ons op.