Collectie

Zoek hier jouw nieuwe werkomgeving uit

De collectie van BUUR is opgedeeld in 3 categorieën: werken, ontmoeten en opbergen. Het hele assortiment is uit voorraad leverbaar binnen 10 werkdagen en het BUUR thuis assortiment binnen 3 werkdagen via direct shipping. BUUR heeft alle meubels in huis om jouw kantoor, vergaderruimte of clubhuis zo fraai mogelijk mee in te richten. Bestellen is mogelijk via één van onze partners verspreid door Nederland en Vlaanderen.

Bureaus

Bureaustoelen

Kantoorstoelen

Krukken

Tafels

Kasten

Binnen 10 of 3 werkdagen geleverd

Uit voorraad leverbaar betekent in de praktijk dat wij op onze gehele collectie een levertijd kunnen garanderen van maximaal 10 werkdagen. Het BUUR thuis assortiment (te herkennen aan het BUUR thuis label) kan zelfs binnen 3 werkdagen worden geleverd via direct shipping. Heb je snel een werkplek of vergadertafel met vergaderstoelen nodig? BUUR is je vriend.

Nederlands vakmanschap

Onze hele collectie is duurzaam en vakkundig geproduceerd in Nederland. Daar zijn we trots op! Kwaliteit, snelle levering en duurzaam hoog in het vaandel. Zomaar een paar redenen om voor BUUR te gaan.

We helpen je graag

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact met ons op.