Collectie

Zoek hier jouw nieuwe werkomgeving uit

Alles voor jouw werkomgeving uit voorraad geleverd. Dat is BUUR. Wij bieden een oplossing voor elke werkvorm aan. De collectie is opgedeeld in drie categorieën. Werken, vergaderen en ontmoeten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw kantoor, vergaderruimte of clubhuis fraai in te richten. Onze hele collectie is te bestellen via één van onze partners verspreid door Nederland en Vlaanderen.

Werken

Even lekker kletsen, overleggen of koffie drinken. Het kan allemaal met de meubels van BUUR. Impact maken: individueel, in overleg met elkaar of als team. Dat doe je in een omgeving waar het goed en comfortabel werken is.

Binnen 10 werkdagen geleverd

Uit voorraad leverbaar betekent in de praktijk dat wij op onze gehele collectie een levertijd kunnen garanderen van maximaal 10 werkdagen. Heb je snel een werkplek of vergadertafel met vergaderstoelen nodig? BUUR is je vriend.

Ontmoeten

Onze hele collectie is duurzaam en vakkundig geproduceerd in Nederland. Daar zijn we trots op! Kwaliteit, snelle levering en duurzaam hoog in het vaandel. Zomaar een paar redenen om voor BUUR te gaan.

Nederlands vakmanschap

Opbergen

Netjes en opgeruimd door materialen van BUUR. Een clean desk vraagt om slimme opbergmogelijkheden. Opgeruimd staat netjes en werkt wel zo lekker!

We helpen je graag

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact met ons op.