Beter een goede BUUR, dan een verre leverancier

Binnen 10 werkdagen bij jou op kantoor

100% Nederlands, 100% kwaliteit

Aangenaam, BUUR

Wij geloven in duurzaam en lokaal. Verantwoordelijkheid voor onze afnemers en medewerkers. BUUR staat voor lokaal Nederlands vakmanschap, zonder concessies te doen op duurzaamheid, gemak en leversnelheid. Wij vinden het heel normaal om niet voor de goedkoopste, maar voor de beste optie te gaan. Als bedrijf kiezen we niet voor de meest winstgevende of de gemakkelijkste weg, maar voor de juiste. De meest eerlijke. Zowel binnen als buiten onze afzetmarkt. Zo zijn we ook nauw betrokken bij verschillende lokale en nationale maatschappelijke initiatieven. Iedereen mag komen kijken om te zien dat we ook echt doen wat we zeggen. Onze deuren staan open. Welkom bij de nieuwe kijk op kantoorinrichting, welkom bij BUUR.

Wij willen een positieve impact leveren op het dagelijks leven van mensen.

Elke dag grijpen wij kansen aan om iets te betekenen voor anderen. Voor onze eigen mensen, onze klanten, onze buren, voor de samenleving.

Als je vasthoudt aan je idealen en je oprecht bekommert om de wereld van morgen, zijn er zóveel mogelijkheden om als bedrijf een verschil te maken!

Wij zorgen dat morgen werkt

Je hebt verwachtingen. Dagelijks. Je bent nieuwsgierig naar wat morgen brengt.
Draagt het bij aan je idealen? Maak je stappen richting je doelen?

BUUR is onderdeel van de Fair Furniture Group. Een groep producenten in kantoor- en schoolmeubilair met fabrieken in Emmen, Hoogeveen, Wijchen en Breda. Dit is waarom wij ‘’a fair furniture company’’ in ons logo hebben staan. Hier zijn wij namelijk super trots op! De bedrijven binnen de Fair Furniture Group werken al jaren toe naar een positie als koploper als het gaat om schone, duurzame en circulaire producten.

100% Nederlands, 100% kwaliteit