Kantoorinrichting

Jouw BUUR voor complete kantoorinrichting 

Wij zijn de makers van een complete, duurzame en moderne kantoorinrichting. We zijn met onze producten en partners elke dag opnieuw bezig met innovaties voor professionele, comfortabele werkruimtes met oog voor een beter milieu. Zo hebben we als doel dat we de sociale verantwoordelijkheid van een goede werkplek naar een hoger niveau tillen.

Compleet, kwalitatief en direct uit voorraad leverbaar

Complete kantoorinrichtingen van hoge kwaliteit, modern en direct uit voorraad leverbaar. Dat is uniek. Door lokale samenwerkingen en een eigen vervoersdienst, zorgen wij ervoor dat jouw kantoor binnen 10 werkdagen volledig is ingericht.

Jouw complete kantoorinrichting eenvoudig gemonteerd

Wij verzorgen jouw moderne kantoorinrichting in een handomdraai. Onze meubelen zijn snel en eenvoudig te monteren. Grotendeels worden onze meubelen gemonteerd geleverd. In dat geval is het een kwestie van uitpakken en wegzetten. Onze ergonomische bureautafels monteer je eenvoudig met slechts één tool én binnen een paar minuten. Heb je hulp nodig of wil je jouw moderne kantoorinrichting uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. Onze monteurs staan voor je klaar.

Vragen? Meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Jarenlange ervaring en betrouwbare partner

We werken graag in de buurt. Daarom wordt het assortiment van BUUR ontworpen en geproduceerd in Nederland. We kennen onze  partners en dealers goed. We werken nauw samen om alles vlotte laten verlopen. Hierdoor bewaken en garanderen we de kwaliteit, levertijd en duurzaamheid van onze kantoormeubelen voor elke kantoorinrichting. Wanneer je een kantoorinrichting van BUUR bestelt, leveren we deze samen met onze partner binnen tien werkdagen. Dankzij goede samenwerkingen bewaken we de levertijd en schakelen we snel wanneer dit nodig is.

Modern én toch circulair

Wanneer het aankomt op duurzame kantoormeubels en het moderniseren van kantoorprojecten, denken we graag met je mee. Zo blazen we in ons circulair centrum bureaus en tafels, die aan het einde van hun levensloop zitten, weer nieuw leven in zodat het circulair kantoormeubilair wordt. Zo kun je nóg langer gebruik maken van kantoormeubilair door het een nieuwe, frisse uitstraling te geven. We kunnen nieuwe werkbladen monteren, stoelen opnieuw bekleden en schoonmaken, onderstellen en mechanismen controleren en waar mogelijk repareren.

Waar voldoet een goede kantoorinrichting aan

Een modern ingericht kantoor dat in alle behoeften voorziet is een pré. Kantoorinrichting moet kwalitatief goed zijn en bestaan uit sterke, duurzame materialen. Daarnaast is het belangrijk dat een kantoorinrichting aan bepaalde ergonomisch normen voldoet. Daarmee stimuleer je een gezonde werkhouding waardoor lichamelijk klachten uitblijven. Bovenstaand heeft een positieve invloed op een efficiënte workflow en de gezondheid van je collega’s.

Rekening houden met ergonomie in kantoren is essentieel

Waar je ook werkt en welke houding je ook aanneemt: zittend, staand of lopend: een werkplek die aan ergonomische eisen voldoet is een must. Bij een ergonomische houding gaat het om het bevorderen van een gezonde werkhouding. Wanneer iemand bijvoorbeeld aan het werk is achter een bureau, is het belangrijk om op de  juiste manier te zitten zodat daarmee de rug en nek worden ontlast. Een ergonomische kantoorinrichting is hierop ingericht. Zo zijn onze (zit/sta) bureaus en daarbij passende ergonomische bureaustoelen op vele manieren te verstellen om zo de perfecte werkplek in te richten voor elke collega.

Zorg voor een goede akoestiek binnen kantoorinrichting

Een goede akoestische werkplek kan het werk tot 30% verbeteren. Op kantoor of in een kantine is er altijd sprake van natuurlijk omgevingsgeluid. Een echo kan er al voor zorgen dat dit veel verder en luider door de ruimte wordt gedragen dan nodig is. Dit kan als storend ervaren worden, en op dat moment kan het afleidend worden. Door een akoestisch paneel aan je bureau of tussen een duo bureau te plaatsen, verbeter je de akoestiek in de ruimte aanzienlijk. Deze wanden vangen geluid namelijk op. Daarnaast creëren deze ook meer privacy, waardoor mensen in hun eigen werkruimte of zitruimte aan de slag kunnen.

 

 

 

Veelgestelde vragen over kantoorinrichting 

Bij het samenstellen van een complete kantoorinrichting komt veel kijken… Wanneer je meer informatie wil ontvangen of graag een persoonlijk advies, kun je vrijblijvend contact opnemen met één van onze collega’s.

Binnen welke termijn kan kantoorinrichting opgeleverd worden?

Het volledige assortiment van BUUR wordt standaard uit voorraad geleverd. Dit betekent dat we jouw complete kantoorinrichting binnen tien werkdagen kunnen leveren. Zo hoef je op een duurzame en moderne kantoorinrichting geen maanden te wachten. Samen met onze partners bewaken we de levertijd van onze orders en inrichtingstrajecten.

In welke fasen ondersteunt BUUR meubelen met de kantoorinrichting? 

Van intekenen en bestellen  tot aan de oplevering (én daarna) kunnen we je ondersteunen. Bij grote projecten kunnen we de complete kantoorinrichting voor je intekenen om zo een goed beeld te krijgen van het geheel. Na akkoord plaatsen we de order en spreken we een leverdatum af. Onze producten worden bijna allemaal gemonteerd geleverd, wel zo makkelijk. Wil je graag jouw kantoor ook door ons laten inrichten? Dan schakelen we onze monteursservice in. We bieden twee jaar garantie en vijf jaar naleveringsgarantie op de kantoorinrichting. Zo zit je met een kantoorinrichting van BUUR altijd goed.

Wat zijn de kosten voor een kantoorinrichting? 

Elk kantoor is anders en dus is ook elke kantoorinrichting inclusief prijs hiervan anders. Graag kijken we, in samenwerking met één van onze lokale partners, naar de mogelijkheden en maken we een offerte op.

Waar koop ik moderne kantoormeubelen van BUUR?

BUUR werkt samen met dealers. Dit betekent dat ons assortiment in verschillende regio’s te koop is bij de door ons geselecteerde kantoor- en projectinrichters. In Nederland, of Vlaanderen, zo zijn we altijd in de buurt. .

 

Akoestiek

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Bart of Rob.