product

Bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Bureaustoelen

Bureaustoelen van BUUR zijn niet alleen praktisch, maar ook ergonomisch en comfortabel. Een ergonomische bureaustoel is belangrijk op kantoor omdat je er heel wat uren doorbrengt. Een goede zithouding aan kunnen nemen gedurende de dag is écht essentieel. Met een bureaustoel van BUUR zit je altijd goed. 

Ergonomische bureaustoelen, design én duurzaam

Bij het ontwerp van onze bureaustoelen wordt gekeken naar de nieuwste technieken op het gebied van ergonomisch zitten. Neem als voorbeeld onze Be Brave bureaustoel met een innovatieve, unieke zitting met stuituitsparing en afgeronde voorkant. Of de Be Proud die voor meer dan 95% van je collega’s perfect in te stellen is naar de voorkeuren van hun persoonlijke zithouding. Goed, toch? Het kan nog beter. Onze bureaustoelen zijn namelijk niet alleen ergonomisch verantwoord, maar ze dragen ook bij aan een beter milieu. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal én je kunt ze tot maar liefst 97% recyclen. 

Bureaustoelen voor kantoor én thuis

Onze bureaustoelen floreren op kantoor, maar ook op een thuiswerkplek zijn ze briljant. Hybride werken is behoorlijk populair. Een vorm van werken waarbij (deels) vanuit huis wordt gewerkt. Des te meer reden om ook je thuiswerkplek ergonomisch in te richten. Dat begint natuurlijk bij een ergonomische bureaustoel voor thuis. Natuurlijk hebben wij daar als goede BUUR over nagedacht. Zo is de fijn geprijsde ergonomische bureaustoel HomeSit bij uitstek geschikt om je thuiswerkplek nét zo comfortabel mee in te richten als op kantoor.

Een goede en professionele bureaustoel met Arbo-certificering

De bureaustoelen van BUUR zijn Arbo-gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de eisen die de Arbo stelt met betrekking tot een ergonomisch, gezonde werkplek. Dagelijks in de verkeerde houding zitten kan namelijk leiden tot lichamelijke klachten. Een Arbo-certificering betekent dat onze stoelen niet alleen in hoogte verstelbaar zijn, maar ook de armleuningen, rugsteun en zitdiepte zijn verstelbaar. Daarnaast staan onze bureaustoelen stabiel op de vloer. Ze hebben zwenkwielen en zijn draaibaar om bewegingsvrijheid te stimuleren. Mooi, toch?!

Bekijk al onze Arbo-gecertificeerde bureaustoelen

Al je vragen over onze luxe bureaustoelen beantwoord

Dat je secuur te werk gaat bij het aanschaffen van bureaustoelen, begrijpen we goed. Daarom hebben we onze antwoorden op de meestgestelde vragen voor je op een rij gezet. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze BUUR collega’s voor meer informatie. 

Zijn BUUR bureaustoelen uit voorraad leverbaar? 

Binnen 10 werkdagen kunnen onze bureaustoelen worden geleverd. Dit geldt in veel gevallen ook voor volledige kantoorinrichtingen

Waar kan ik  BUUR design bureaustoelen kopen? 

BUUR bureaustoelen worden verkocht via geselecteerde partners in heel Nederland. Via het dealerportaal kun je jouw bestelling plaatsen. Ben je nog geen dealer, maar wil je wel graag onze bureaustoelen opnemen in je assortiment? Neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag.

Zijn de montagekosten bij de totaalprijs inbegrepen? 

Onze bureaustoelen worden volledig gemonteerd geleverd. Het is dus een kwestie van uitpakken, instellen en in gebruik nemen. Er worden daarom geen extra kosten voor montage in rekening gebracht. We begeleiden daarnaast ook projecten en kantoorinrichtingen. Voor deze kosten verwijzen we je naar de leveringsvoorwaarden, te downloaden via de buurmeubelen app.

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Bart of Rob.