Ergonomisch kantoormeubilair

Ergonomisch kantoormeubilair

Herken je dat? Vervelende rug-of nekpijn wanneer je thuiskomt van je werkdag? Een ergonomisch ingerichte werkplek voorkomt dit soort klachten. Bij BUUR vind je ergonomisch kantoormeubilair dat past bij diverse werkzaamheden. Naast ergonomisch, is ons kantoormeubilair duurzaam en lokaal geproduceerd met een levertijd van 10 werkdagen.

Waarom is ergonomisch kantoormeubilair belangrijk?

Denk je aan ergonomie, dan denk je misschien aan’ zitten’ en ‘verstelbare bureaustoelen’, maar wist je dat ergonomisch kantoormeubilair uit meer bestaat dan alleen een goede bureaustoel waar je op kunt zitten? Om erachter te komen waar een ergonomische werkplek voor jou aan moet voldoen, kun je jezelf de volgende vragen stellen:

  • Welke werkzaamheden voer je uit?
  • Waar voer je deze werkzaamheden uit?
  • Is dat zittend achter een bureau of staand?
  • En voor hoelang?

 

 

 

 

Wat voor ergonomische kantoormeubilair heb je nodig?

Op basis van de antwoorden op bovenstaande vragen inventariseer je gemakkelijk wat voor ergonomisch kantoormeubilair je nodig hebt. Hoelang je werkdag ook duurt, welke werkzaamheden je ook uitvoert, ergonomisch werken is altijd het uitgangspunt. De voordelen van ergonomisch kantoormeubilair leveren namelijk veel voordelen op. Zo bevordert het de productiviteit en efficiëntie op de werkvloer en daarnaast zijn rug- en nekklachten verleden tijd. Win-win dus.

Jouw ergonomische meubels van BUUR

Zoek je een comfortabele én ergonomische bureaustoel? Introduceer ergonomisch bureaustoelen van BUUR op kantoor. De Be Brave stoel is de en meest duurzame én ergonomische bureaustoel. Deze bureaustoel biedt namelijk de beste ondersteuning in iedere houding die je aanneemt. Als 2e favoriet volgt de Be Proud, die voldoende ondersteuning biedt.

Zitten wissel je af met staan, aan een zit/sta bureau bijvoorbeeld. Onze bureaus zijn af te stellen op jouw ideale hoogte, zowel zittend als staand. Met 1 druk op de knop de hoogte in. Of met een slinger verstelbaar. Werk samen met je collega aan de Presto R duo. Een duo zit/sta bureau, welke je ook in enkele vorm, Presto RT, kunt bestellen. Wil je thuis ook een zit/sta bureau, zonder dat het een sta-in-de-weg is in je huis? De HomeFit is perfect. Een compact bureau wat je in een handomdraai uitklapt van kast tot bureau, én in hoogte verstelbaar is.

Een greep uit onze collectie ergonomisch kantoormeubilair

Binnen 10 werkdagen geleverd.

Jouw BUUR voor ergonomische kantoorinrichting

Ben je op zoek naar duurzaam en ergonomisch kantoormeubilair, dan werk je graag samen met BUUR. Onze meubels worden duurzaam en in Nederland geproduceerd. Als onderdeel van de Fair Furniture Group zijn we trots te vermelden dat we hoog scoren op circulariteit en producten ontwikkelen met oog voor milieu. Dat wil in het kort zeggen dat we als groep restafval stromen beperken en bio based grondstoffen onderzoeken voor nieuw te ontwikkelen kantoormeubilair.

Snel geleverd, zo gemonteerd

Standaard zijn onze producten binnen 10 werkdagen leverbaar met de mogelijkheid om ze door ons te laten monteren. Wanneer je ze door ons laat monteren tel je 1 week levertijd erbovenop.  Nadat we onze ergonomische en duurzame kantoormeubelen met onze eigen vervoersdienst bij je afleveren, helpen we je graag bij het monteren. Zo kun je al snel gebruik maken van het meest comfortabele kantoormeubilair.

FAQ over ergonomische kantoormeubelen

Comfortabel kantoormeubilair, duurzaam geproduceerd én snel geleverd door BUUR. Heb je vragen, of ben je nieuwsgierig geworden naar BUUR? Veelgestelde vragen beantwoorden we hieronder, maar natuurlijk mag je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Over welke certificaten beschikt jullie kantoormeubilair?

Wij stellen prioriteit aan duurzaam ondernemen. Daarom voldoet ons meubilair aan diverse certificeringen: ISO 14001 en ISO 9001. Zo zijn alle bureaubladen van BUUR te voorzien van PEFC of FSC- keurmerk. Deze milieukenmerken garanderen het behoud van bossen, door verantwoord bosbeheer. Ook voor stoffering gebruiken wij onder andere gecertificeerd textiel. Dit wordt aangetoond met het OekoTex label. De stoffen met dit label zijn helemaal veilig voor de mens en brengen geen gezondheidsrisico’s met zich mee. Daarnaast doen wij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, en werken we volgens de regels en richtlijnen van ISO 26000.

Zijn de ergonomische kantoormeubelen uit voorraad leverbaar?

Heb je graag snel jouw ergonomische kantoormeubilair in huis? Dan ben je bij BUUR aan het juiste adres. Onze ergonomische kantoormeubelen zijn namelijk uit voorraad leverbaar. Hierbij hoef je niet langer dan 10 werkdagen te wachten op je duurzame en ergonomische kantoormeubelen. Bovendien ben je ook weinig tijd kwijt aan de montage, omdat veel van onze meubelen al voorgemonteerd zijn. Hierdoor besteed je maar 10 minuten van je dag aan het installeren van je meubilair. Dit is inclusief het verwijderen van de verpakking! Als je een groter project op de planning hebt staan, is het handig om persoonlijk contact met ons op te nemen. Zo weten wij zeker dat alles zal voldoen aan jouw wensen en eisen, en kom je niet voor verrassingen te staan.

Is koffie halen voor je collega, collegiaal?

Vanuit sociaal aspect wellicht, maar fysiek gezien kun je beter zelf je collega laten lopen. Ergonomie stopt niet bij ergonomisch kantoormeubilair. Sterker nog, het is een ‘way of working’. Wissel zitten met staan af en beweeg met regelmaat. Dit betekent dus het aangeboden kopje koffie afslaan, en zelf de benen nemen om je koffie te halen.

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Bart of Rob.