product

Kantoorstoelen

Je zit altijd goed op een kantoorstoel van BUUR

Kantoorstoelen

Op kantoor wordt veel tijd doorgebracht op een, jawel: kantoorstoel. De juiste kantoorstoelen zijn dan het liefst zo comfortabel mogelijk. Bij BUUR komen gemak, kwaliteit en duurzaamheid samen in onze ontwerpen. Zo zijn de kantoorstoelen van BUUR gemaakt van duurzaam materiaal en in verschillende stijlen vormgegeven. 

Jouw kantoorstoel,
bij ons uit voorraad leverbaar

Onze bureaustoelen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geldt voor alle kantoormeubels van BUUR een garantietermijn van twee jaar. Omdat ons volledige assortiment uit voorraad leverbaar is, kunnen we zelfs volledige projectinrichtingen binnen tien werkdagen garanderen. Kantoren worden binnen handomdraai ingericht met moderne, duurzame kantoorstoelen van hoge kwaliteit. 

Jouw nieuwe kantoorstoel

Ben je op zoek naar een kantoorstoel? Van kantoorstoelen voor in vergaderzalen tot moderne, compacte stoelen voor aan de lunchtafel. Voor elke ruimte op kantoor heeft BUUR een passende kantoorstoel.

 

Van plastic fles naar kantoorstoel, hallo Felt

Heb je wel eens eerder zó comfortabel gezeten op plastic flessen? Maak kennis met onze Felt kantoorstoelen. Ze zijn gemaakt van biovilt, afkomstig van PET-flessen. Deze kantoorstoelen bieden comfort, gemak en zijn tegelijk een lust voor het oog. Hoog of laag, met of zonder armleuning. Felt kantoorstoelen passen perfect binnen een moderne en duurzame kantoorinrichting. Bekijk hier de Felt, Felt Fine en Felt High.

Of wat dacht je van deze groene krukken

Werken op een kruk of vergaderen en lunchen op hoogte: dat kan op één van de krukken uit het assortiment van BUUR.

Tussendoor vragen? Meer weten?

Heb je vragen en wil je alvast meer weten? Neem dan contact met ons op, of scrol nog even verder. 

Vergaderstoelen

Vergaderen doe je het liefst zo comfortabel mogelijk. Aan de vergadertafel geniet je van het gemak en comfort van een BUUR vergaderstoel. Onze vergaderstoelen zijn in verschillende ontwerpen beschikbaar, zo is er voor elk kantoor wel een passende vergaderstoel te vinden bij BUUR. Wanneer we comfort noemen betekent dit niet dat duurzaamheid en kwaliteit niet zijn meegenomen. Deze waarden komen namelijk in alle producten van BUUR terug.

Veelgestelde vragen over BUUR kantoorstoelen 

We beantwoorden graag de meest gestelde vragen voor je. Natuurlijk kun je ook direct contact opnemen met één van onze collega’s voor meer informatie of advies. 


Wat is de levertijd van een kantoorstoel?

Alle kantoorstoelen van BUUR zijn uit voorraad leverbaar en kunnen binnen 10 werkdagen worden geleverd. Dit geldt ook voor grote projectinrichtingen. Onze kantoorstoelen worden volledig gemonteerd geleverd.

Wat kosten kantoorstoelen? 

Bekijk de actuele product- en prijsinformatie van onze kantoorstoelen op onze BUUR app.

 Waar worden BUUR kantoorstoelen verkocht? 

De kantoorstoelen van BUUR zijn in heel Nederland verkrijgbaar via onze geselecteerde partners. Ook kan je in Breda onze showroom bezoeken als partner. Wil je graag kantoorstoelen van BUUR verkopen in je shop? Neem contact met ons op.

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Neem gerust contact op met Bart of Rob van BUUR.