product

Kantoorstoelen

Je zit altijd goed op een kantoorstoel van BUUR

Kantoorstoelen

Op kantoor wordt veel tijd doorgebracht op een kantoorstoel. De juiste kantoorstoelen zijn dan wel zo comfortabel. Bij BUUR komen gemak, kwaliteit en duurzaamheid samen in onze ontwerpen. Zo zijn onze kantoorstoelen gemaakt van duurzaam en gerecycled materiaal en in verschillende stijlen vormgegeven om elk kantoor de juiste stoel te kunnen bieden.

Vergaderstoelen

Aan de vergadertafel kunnen genieten van het gemak en comfort van een BUUR vergaderstoel is geen overbodige luxe. Onze vergaderstoelen zijn in verschillende ontwerpen beschikbaar, zo is er voor elk kantoor wel een passende vergaderstoel te vinden bij BUUR. Wanneer we comfort noemen betekent dit niet dat duurzaamheid en kwaliteit niet zijn meegenomen. Deze waarden zijn namelijk in alle producten van BUUR terug te vinden. Zo zijn onze Felt stoelen bijvoorbeeld gemaakt van PET-vilt, wat gemaakt is van gerecycled PET-plastic.

Ons aanbod in kantoorstoelen

Bij BUUR hebben we een uitgebreid aanbod aan kantoorstoelen. Van kantoorstoelen voor in vergaderzalen tot moderne, compacte stoelen voor aan de lunchtafel. Zo is er voor elke ruimte op kantoor wel een passende stoel te vinden in ons assortiment. 

 

Van plastic fles naar kantoorstoel

Ken je onze Felt kantoorstoelen al? Deze zijn gemaakt van biovilt, afkomstig van PET-flessen. Heb je wel eens eerder zó comfortabel gezeten op plastic flessen? Deze kantoorstoelen bieden comfort, gemak en zijn tegelijk een lust voor het oog. Hoog of laat, met of zonder armleuning. Felt kantoorstoelen passen perfect binnen een moderne en duurzame kantoorinrichting. Bekijk hier de Felt, Felt Fine en Felt High.

Tussendoor vragen? Meer weten?

Heb je vragen en wil je alvast meer weten? Neem dan contact met ons op, of scrol nog even verder. 

Dat onze kantoorstoelen van hoge kwaliteit zijn, is bekend. Daarom geldt voor alle kantoormeubels van BUUR een garantietermijn van twee jaar. Omdat bijna ons volledige assortiment uit voorraad leverbaar is, kunnen we zelfs volledige projectinrichtingen binnen tien werkdagen leveren met onze eigen bezorgservice. Zo kan een kantoor in korte tijd worden ingericht met moderne, duurzame kantoorstoelen van hoge kwaliteit. Hierdoor kan de focus liggen op het opbouwen van het kantoor en het snel, efficiënt opstarten van de werkzaamheden.

Jouw luxe design kantoorstoel,
bij ons uit voorraad leverbaar

Of wat dacht je van deze groene krukken

Veelgestelde vragen over BUUR kantoorstoelen 

Een goed zitcomfort op kantoor is erg belangrijk. Een goede kantoorstoel zorgt namelijk voor goede werkomstandigheden. Hoe beter de werkomstandigheden, hoe efficiënter er wordt gewerkt. Daarom beantwoord BUUR graag een paar veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met één van onze experts voor meer informatie of persoonlijk advies. 


Wat is de levertijd van een kantoorstoel?

Alle kantoorstoelen van BUUR zijn uit voorraad leverbaar en kunnen daarom binnen 10 werkdagen geleverd worden. Dit geldt ook voor grote projectinrichtingen. Alle meubels worden door onze eigen bezorgservice bezorgd en neergezet. Onze kantoorstoelen zijn volledig gemonteerd. 

Wat kosten de kantoorstoelen? 

Een goede kantoorstoel is belangrijk om een productieve en ergonomisch verantwoorde werkplek te creëren. Daarom heeft BUUR een assortiment van kantoorstoelen in verschillende prijsklassen, om zo een stijlvolle en duurzame ergonomische kantoorstoel mogelijk te maken voor ieder kantoor. Bekijk de actuele product-en prijsinformatie van de kantoorstoelen op onze BUUR app.

 Waar worden BUUR kantoorstoelen verkocht? 

De kantoorstoelen van BUUR zijn in heel Nederland verkrijgbaar via onze geselecteerde partners. Ook kan je in Breda onze showroom bezoeken als partner. Wil je graag kantoorstoelen van BUUR in je assortiment opnemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Bart of Rob.