Kantoorinrichting

Makers van duurzame kantoorinrichting 

Wij zijn makers van duurzame kantoorinrichting. We zijn met onze producten en partners elke dag opnieuw bezig met innovaties voor professionele, comfortabele werkruimtes met oog voor een beter milieu. Zo hebben we als doel dat we de sociale verantwoordelijkheid van een goede werkplek naar een hoger niveau tillen. 

Kantoorinrichting van BUUR

Duurzame kantoorinrichtingen van hoge kwaliteit, direct uit voorraad leverbaar. En dat is uniek. Door lokale samenwerkingen en een eigen vervoersdienst kunnen wij ervoor zorgen dat jouw kantoor binnen 10 werkdagen is ingericht. 

Meubelen van BUUR zijn zeer snel en eenvoudig te monteren. Grotendeels zijn onze meubelen al gemonteerd, dan is het een kwestie van uitpakken en wegzetten. De bureaus monteer je eenvoudig met slechts één tool binnen een paar minuten. Heb je hulp nodig of wil je jouw kantoorinrichting uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook, onze monteurs staan voor je klaar.

Gemakkelijk (laten) monteren

Vragen? Meer weten?

Wij helpen u graag verder.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij BUUR voorop, we willen elke werkplek en kantoorinrichting sociaal verantwoord maken. Zo komt het hout dat we gebruiken uit duurzaam beheerde bossen en leveren we stoelen, krukken en bureaustoelen gemaakt van recyclebaar materiaal. Ook letten we erop dat ons assortiment toekomstbestendig is. Zo zijn onze bureaustoelen tot 94% recyclebaar. Hiermee werken we aan een circulaire economie. Daarnaast blijven we innoveren, zo zijn we druk aan het experimenteren met onze eigen grondstoffen zoals grassen, hennep en vlas. Ook zijn we in 2014 gestart met het GreenField-project, hiermee hebben we ons eigen ecosysteem aan kunnen leggen.

We houden werk graag in de buurt, daarom wordt het assortiment van BUUR ontworpen en geproduceerd in Nederland. We kennen onze producenten, partners en dealers goed en werken nauw samen om alles op rolletjes te laten lopen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit, levertijd en duurzaamheid van onze kantoormeubelen voor elke kantoorinrichting garanderen. Wanneer je een kantoorinrichting van BUUR bestelt, leveren we deze samen met onze partner binnen tien werkdagen. Dankzij het nauwe contact kunnen we de levertijd bewaken en snel schakelen wanneer dit nodig is. 

Jarenlange ervaring en betrouwbare partners

Stijl- en designvol maar toch refurbished

Wanneer het aankomt op het refurbishen van kantoorprojecten, denken we ook graag met je mee. Zo kunnen we in ons circulaire centrum veel kantoorinrichtingen, bureaus en tafels voor je opwaarderen. Zo kun je hier nog langer gebruik van maken en het een nieuwe, frisse uitstraling geven. We kunnen nieuwe werkbladen installeren, stoelen opnieuw bekleden en schoonmaken, onderstellen en mechanismes kunnen we voor je controleren en waar mogelijk repareren. 

Waar voldoet een goede kantoorinrichting aan

Dat een kantoorinrichting er professioneel en stijlvol uitziet, is fijn maar vaak geen behoefte. Dat je kantoorinrichting kwalitatief goed is en dus van sterke, duurzame materialen gemaakt is, is een must. Daarnaast is het belangrijk dat een kantoorinrichting ergonomisch ook een positieve bedrage doet. Zo worden rug-, nek- en hoofdklachten voorkomen en een gezonde werkplek gestimuleerd. Dit heeft een goede invloed op de efficiëntie en gezondheid van werknemers.

Ergonomie

Bij ergonomie gaat het om het bevorderen van een gezonde werkhouding. Wanneer iemand aan een bureau zit te werken is het namelijk belangrijk dat ze op de juiste manier zitten om zo hun rug en nek te ontlasten. Een ergonomische kantoorinrichting is hierop ingevuld. Zo zijn bureaus en bureaustoelen bijvoorbeeld op vele manieren te verstellen om de perfecte werkplek te creëren voor iedereen. Zo moeten de benen en armen in een hoek van 90 graden staan wanneer iemand op een bureaustoel zit. De tafel moet zo hoog staan dat de handen hier gemakkelijk op rusten en de monitor moet zo hoog staan of hangen dat de top hiervan op ooghoogte zit.

Een goede akoestiek op kantoor kan het werk tot 30% verbeteren of verminderen. Op kantoor of in een kantine is er natuurlijk omgevingsgeluid, echter kan een echo ervoor zorgen dat dit veel verder en luider door de ruimte wordt gedragen dan nodig is. Dit kan als storend ervaren worden, op dat moment kan het afleidend worden. Door akoestische platen en wanden te plaatsen, kun je de akoestiek in een ruimte een stuk verbeteren. Deze platen en wanden vangen geluid namelijk op, daarnaast creëren deze ook meer privacy, waardoor mensen in hun eigen werkruimte of zitruimte aan de slag kunnen.

Akoestiek

Veelgestelde vragen over kantoorinrichting 

Bij het samenstellen van een kantoorinrichting komt veel kijken. Dat veroorzaakt ook veel vragen en onderzoek. Dat je graag de juiste keuze maakt, snappen we helemaal. Daarom hebben we de antwoorden op onze meestgestelde vragen alvast voor je op een rij gezet. Wanneer je verder vragen voor ons hebt of graag persoonlijk advies of meer informatie zou willen ontvangen, kun je vrijblijvend contact opnemen met één van onze experts.

 

Binnen welke termijn kan kantoorinrichting opgeleverd worden?

Het volledige assortiment van BUUR wordt standaard uit voorraad geleverd. Daarom kunnen we dit samen met onze partners binnen tien werkdagen leveren. Zo hoef je voor duurzame, stijlvolle kantoorinrichtingen geen maanden te wachten. Samen met onze partners bewaken we de levertijd van onze orders en inrichtingstrajecten. Zo zorgen we ervoor dat alles netjes op tijd wordt geleverd, zodat je snel aan de slag kan in je nieuwe werkomgeving.

 

In welke fasen ondersteunt BUUR meubelen met de kantoorinrichting? 

Van eerste indruk tot oplevering kun je ondersteuning verwachten van ons. We ontmoeten je graag in onze showroom in Breda, of op locatie, om al je wensen en de mogelijkheden met je door te nemen. Bij grote projecten tekenen we de kantoorinrichting voor je uit om zo een goed beeld te krijgen van de inrichting. Daarna beginnen we met het inplannen van de levering en het plaatsen en monteren van de kantoorinrichting op locatie. Ook bieden we je twee jaar garantie en vijf jaar naleveringsgarantie op de kantoorinrichting, zo zit je met een kantoorinrichting van BUUR altijd goed. 

 

Wat zijn de kosten voor de kantoorinrichting? 

Elk kantoor is anders en zo is ook elke kantoorinrichting en de prijs hiervan anders. Graag kijken we met je, in samenwerking met één van onze lokale partners, naar de mogelijkheden en maken we een offerte voor je op. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, niet alleen als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en design, maar ook het bijbehorende kostenplaatje. 

 

Waar koop ik BUUR kantoormeubelen?

BUUR werkt samen met geselecteerde, kundige dealers verspreid over heel Nederland en Vlaanderen. Zo zijn we altijd dichtbij.  Ons assortiment is verkrijgbaar bij verschillende kantoor- en projectinrichters in jouw regio. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken bij welke inrichter de koffie voor je klaar staat.

 

Vragen? Meer weten?

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Bart of Rob.