BUUR thuis

Jouw werkplek zó in huis

Het inrichten van een thuiswerkplek is zo geregeld

Rechtstreeks geleverd uit doos

Een aantal artikelen uit het BUUR assortiment hebben we voorverpakt in doos, om zo nóg sneller je klant te voorzien van mooie producten. Noem het de hardlopers van de hardlopers. Je herkent het assortiment aan het BUUR thuis label. De beste producten voor, je raadt het al, thuis!

Direct shipping BUUR

Direct shipping met BUUR betekent rechtstreeks vanuit ons magazijn, binnen 3 werkdagen geleverd bij je eindklant. Alles voor thuis, zo in huis. Het was nog nooit zo makkelijk om je thuiswerkplek in te richten met Nederlands kwaliteitsmeubilair. We hebben de populairste kleurcombinaties alvast samengesteld. Er zit altijd een passende kleurencombinatie bij voor iedere inrichting.

Voorverpakt op voorraad

Het hele BUUR assortiment blijven we standaard binnen 10 werkdagen leveren. Toch zien we de vraag naar nog sneller kunnen leveren toenemen. Met name op particuliere adressen, bij klanten thuis dus. Je begrijpt misschien dat het met onze eigen vrachtwagens lastig keren is in smalle straatjes. Daarom zijn we een samenwerking gestart met een betrouwbare, logistieke partner. Zo maken we het mogelijk om onze voorverpakte BUUR thuis meubelen razendsnel te leveren.

Ben je reseller van BUUR en wil je starten met direct shipping via jouw webshop? Laat je gegevens achter!

Het BUUR thuis assortiment

Presto RT

Zittend of staand werken? Presto RT is het bureau dat met je meebeweegt gedurende de dag en zit natúúrlijk in het BUUR thuis assortiment. In de 3 bestverkochte bladafmetingen: 120×80, 140×80 en 160×80. Stevig verpakt en makkelijk in elkaar te zetten met de meegeleverde inbussleutel. Voor het gemak hebben we de bediening al  in het blad gemonteerd. Presto RT is voorverpakt in de volgende configuraties:

  • eiken natuur blad met zwart onderstel
  • eiken cremona blad met wit onderstel
  • wit blad met wit onderstel

Kies je favoriet! Bekijk hier uitgebreid de specificaties van de Presto RT.

HomeFit

De HomeFit kan niet ontbreken in het BUUR thuis assortiment. One size, fits everywhere. Samen met de HomeSit vormt de HomeFit een perfect duo. Snel leverbaar in het wit, zwart/eiken natuur en volledig eiken natuur. Uitpakken, stekker in het stopcontact en aan de slag! Bekijk alle specificaties van het innovatieve thuiswerkmeubel hier.

Steady

Oók op je thuiswerkplek wordt actief zitten Steady. Snel geleverd bij je klant via Direct Shipping met BUUR. Meer informatie over Steady vind je hier.

Bureaustoelen

De beste bureaustoelen voor een comfortabele thuiswerkplek. Be Proud, Be Brave en HomeSit zitten allemaal in het BUUR thuis assortiment. Alle bureaustoelen worden gemonteerd geleverd en zijn binnen 3 werkdagen bij de klant. Bekijk de bureaustoelen hier.

De veelgestelde vragen over BUUR thuis

Voor wie is direct shipping handig?
Voor dealers met een webshop die geen mogelijkheid hebben tot opslag en/of om de levering uit te voeren, of het gewoon fijn vinden om ontzorgd te worden. 😉

Wat zijn de voordelen van direct shipping?
Opslag en transport regelen wij. Dit betekent dat de BUUR thuis meubels in Nederland binnen 3 werkdagen geleverd worden bij de eindklant. Daarnaast zijn de meubels snel en eenvoudig te monteren.  Hierdoor kan jij je focussen op hetgeen waar je energie van krijgt; de verkoop van mooi meubilair.

Ik heb geen webshop, maar ik heb een klant met interesse in producten uit het BUUR thuis assortiment. Kan ik ook gebruikmaken van BUUR thuis?
Ja, dat kan. Mocht je klant snel iets nodig hebben uit het BUUR thuis assortiment, dan kun je ons een mail sturen met de gewenste producten + de NAW-gegevens van de eindklant. Dan zorgen wij dat binnen 3 werkdagen de producten bij de klant worden geleverd via onze logistieke partner.

Hoe werkt de implementatie van het BUUR thuis assortiment in mijn webshop?
We hebben een datasheet voor je die op aanvraag gedeeld kan worden. Hier vraag je de datasheet aan voor de implementatie van het BUUR thuis assortiment in je webshop.

Helpen jullie met het vullen van mijn webshop?
We hebben meerdere imports beschikbaar zodat je niet elk product handmatig hoeft aan te maken op je webshop. Neem voor de verschillende manieren van ondersteuning contact met ons op.

Uit welke artikelen bestaat het BUUR thuis assortiment?
Presto RT
HomeFit
Steady
Be Brave
Be Proud
HomeSit

Wat zijn de verzendkosten voor directe verzending (doosverzending)?
De verzendkosten variëren op basis van configuraties en aantal colli. We hebben door goede afspraken met onze partner scherpe verzendtarieven kunnen afspreken. Een kostenoverzicht voor verschillende samenstellingen wordt op aanvraag verstrekt.

Hebben jullie koppelingen beschikbaar om bestellingen automatisch te verwerken?
 Voor dealers met een webshop hebben we verschillende mogelijkheden in ondersteuning. Door gebruik te maken van onze SKU per product maak je het jezelf helemaal makkelijk met onze automatische orderimport.

Ik wil naast het BUUR thuis, het volledige BUUR assortiment implementeren op mijn webshop
Leuk, dat kan! Houd wel rekening met de verzending van de producten. Alleen het BUUR thuis assortiment kan op particuliere adressen geleverd worden. Voor het volledige BUUR assortiment gelden onze standaard leveringsvoorwaarden. Neem even contact met ons op via info@buurmeubelen.nl of bel naar 085 0479 470, dan helpen we je graag verder.

Help! Mijn vraag staat er niet tussen.

Vanzelfsprekend helpen we je graag met je vraag. Bel ons even of stuur een mail.