Wens je flexibiliteit, schaalbaarheid en een lager risico? Doe het met BUUR!

Kantoormeubilair huren of leasen

Waarom kantoormeubilair huren?

Kantoormeubilair huren is een ideale oplossing wanneer je niet direct een grote investering wil doen of op zoek bent naar tijdelijke inrichting van een kantoor of event. Bijvoorbeeld wanneer:

  • je als startende ondernemer aan de slag wil en flexibiliteit wenst;
  • je seizoensgebonden diensten levert en voorspelbaarheid moeilijk is;
  • je een tijdelijke onverwachte uitbreiding van het personeelsbestand doet;
  • je tijdelijk op een ander adres bent gehuisvest;
  • je deelneemt aan beurzen.

Jouw voordelen als je kiest voor BUUR 

Het is belangrijk dat personeel altijd gebruik kan maken van goed en ergonomisch verantwoord kantoormeubilair, ook wanneer het project voor tijdelijke aard is. Kantoormeubelen leveren, zonder daarbij concessies te doen op duurzaamheid, ergonomie en leversnelheid – dat is waar BUUR goed in is.

We leveren ons ergonomisch meubilair namelijk binnen 10 werkdagen en richten ons alleen op duurzame meubels!

Dit kunnen wij niet zonder onze samenwerking met verschillende partners – verspreid over heel Nederland.

Meer weten over kantoormeubilair huren?

We helpen je graag verder

Hoe werkt het leasen of huren?

Stap 1 – Neem eenvoudig contact met ons op

Allereerst neem je als bedrijf gemakkelijk contact op via het contactformulier, telefonisch of via de mail. Mogelijke wensen en eisen aan de aanvraag kunnen in het contactformulier bekend gemaakt worden. Dit biedt ons input om het gesprek met jou zo goed mogelijk voor te bereiden. Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we met elkaar in gesprek. We bespreken de mogelijkheden van de in te richten ruimte en maken afspraken over de huurperiode. 

 Stap 2 – Wij komen langs op locatie, of jij komt bij ons

Persoonlijk contact is belangrijk en onderdeel van onze service. Daarom komen we graag langs op locatie. Tijdens deze fase van het proces, zal de app ook worden geïntroduceerd. Eén van onze specialisten zal jou meenemen in het verhaal en uitleggen hoe jij de app kunt gebruiken voor meer gebruiksgemak.

Stap 3 – Je ontvangt een offerte op maat

Nadat we de mogelijkheden hebben besproken, heb je een beeld van te lenen kantoorinrichting en wat je van onze service kunt verwachten. Er volgt hiervoor een offerte op maat. In deze offerte zullen we gedetailleerd opnemen wat jij kunt verwachten van BUUR op het gebied van de kosten, diensten en producten, geldigheid en voorwaarden.

 Stap 4 – Wij leveren binnen 10 werkdagen uit

Wanneer je onze offerte hebt geaccordeerd gaan we over tot het bestellen van de meubelen. We leveren je meubels binnen 10 werkdagen. De meeste meubels worden gemonteerd geleverd. Zijn ze nog niet gemonteerd? Met simpele instructies is deze klus zo geklaard. Wil je toch liever gebruikmaken van onze montageservice? Ook dat is geen probleem. Wel moet je dan rekening houden met 1 week levertijd, bovenop de 10 werkdagen.

Stap 5 – Problemen met het meubilair? Wij helpen je!

Genieten van je BUUR meubilair, natuurlijk. Mocht je onverhoopt tegen problemen aan lopen, staan we voor je klaar. Met partners door heel Nederland, kunnen we snel schakelen. Dat is allemaal onderdeel van onze nazorg.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het leasen van kantoormeubilair? 

Het tarief dat wordt gerekend voor het huren van kantoormeubilair, staat volledig in verband met jouw vraag. Afhankelijk van de grootte van jouw bestelling, zal er een passend tarief worden bepaald. Om zo snel mogelijk te ontdekken hoeveel het leasen of huren van kantoormeubilair voor jou zou kosten, kun je het beste een offerte aanvragen. Op het moment dat je een offerte aanvraagt, word er contact met je opgenomen door één van onze BUUR specialisten.

Hoe lang kan ik maximaal kantoormeubelen leasen?

Dat hangt af van jouw aanvraag. Kantoormeubilair huren is ideaal voor seizoensgebonden werk, tijdelijke projecten/events of start-ups. Of je nu kortdurend of langdurend op zoek bent naar een oplossing voor het inrichten van jouw kantoor, event of bedrijf. We denken graag met je mee en maken een meubel leaseplan op maat op.

Is optie op koop mogelijk na het huren van kantoormeubilair?

Nee, het overkopen van de lease-materialen is niet mogelijk. Kantoormeubilair huren is bedoeld voor kortere periodes. Daarom is het ook niet mogelijk om de artikelen na verloop van tijd over te kopen. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om kantoormeubilair van BUURmeubelen aan te schaffen. We hebben een breed assortiment aan verschillende kantoormeubelen. Mocht je na een leaseperiode toch besluiten dat je je eigen kantoormeubilair van BUURmeubelen wilt aanschaffen, kan dat natuurlijk altijd.

Kan je ook minder duurzame kantoormeubilair bij BUUR bestellen? 

Nee, dit kan niet. BUUR vindt dat “gebruikte” producten vaak nog nuttig en bruikbaar zijn. Met de juiste aandacht, kunnen de gebruikte artikelen getransformeerd worden tot nieuw kantoormeubilair. Na afloop van een leasecontract wordt het kantoormeubilair weer gerepareerd en opgeknapt. Op die manier geniet jij van mooi en nieuw meubilair, zonder dat het gebruikte meubilair verloren is gegaan.